Crida als artistes

Ets una artista de Badalona o estàs vinculada a la ciutat? Vols aparèixer a la xarxa d’artistes a la web de SapsQue? Vols vendre la teva obra a la nostra Botiga SapsQue? Vols participar a convocatòria de la Festa SapsQue a Badalona? Omple el formulai que tens a continuació o escriu-nos a: hola@sapsque.com.

Cada artista, mitjançant l’enviament de la seva obra a SaspQue, confirma que posseeix tots els drets de propietat intel·lectual de l’obra i, en el cas que l’autoria pertanyi a més d’un autor, que ha obtingut l’aprovació prèvia de tercers per escrit per a l’ús de material amb drets d’autor contingut en els treballs presentats.

Els artistes han de permetre’ns la utilització de l’obra a l’efecte de promoure els seus treballs a través de tots els nostres canals de comunicació.

Mitjançant la presentació de la seva obra, l’artista concedeix a SapsQue una llicència irrevocable per a publicar les imatges i vídeos en els canals de SapsQue. Els drets d’autor de totes les obres són i sempre seran propietat de l’artista. Qualsevol consulta sobre els drets d’autor seran enviades a l’artista.