Reconeguem-ho d'una vegada, Albert Pla no és un ésser humà sinó un mutant amb capacitat infinita per a la reinvenció.
Sarau 08911

Ubicació

Sarau 08911
Carrer de Ramon Martí Alsina, 32, 08911 Badalona, Barcelona
Website
https://www.sarau08911.com
Categories

Més Informació

Més informació i entrades

Date

02.02.2024
Caducat!

Hora

11:00 pm

Cost

€15.60

Albert Pla & The Surprise Band al SARAU08911

ALBERT PLA and The Surprise Band “RUMBAGENARIOS”

Reconeguem-ho d’una vegada, Albert Pla no és un ésser humà sinó un mutant amb capacitat infinita per a la reinvenció. Després d’aquesta casaca rasa, les botes de pocero i el rostre de perfil aguilenc s’amaga un ent disposat a reprogramar-se quan considera oportú i oferir així una renovada i millorada versió de si mateix. Aliè a l’obsolescència programada i al síndrome de l’artista caducifoli, el de Sabadell ha tornat a demostrar-lo amb la seva actual proposta i l’actiu de The Surprise Band.

En ella no falta l’amarrament de Diego Cortés, guitarra proverbial adscrita a la rumba salvatge i proscrita per la puresa flamenca, eterna companya. I s’afegeixen les programacions i sons electrònics de Judit Farrés, millor còmplice impossible, al costat de la participació en cors, palmes, ball i diversos quefers de les noies de la Peça Vermella: Cristina López i, Ana Brenes, Sara Sambola. A les quals cal implementar la coreògrafa Belén Martí com a balladora pugilística preparada per al combat. Dones de llum, totes elles, extretes de la pedrera flamenca més incipient i amb projectes propis tan singulars com les reveladores Laboratoria.

Geni i figura, és un Albert ‘Plan Renove’, sense deixar de ser el de sempre. I això li suposa, una vegada més, resultar genuïnament infal·lible!!

Més informació i entrades: https://www.sarau08911.com/

<< Tornar a l’Inici

Subscriu-te

Vols rebre la nostra Newsletter? Amb ella et podràs assebentar de tot el que passa i pots fer a Badalona

Veure la política de privacitat

* Camps obligatoris