CONCERT BRIGHTON 64 AL SARAU08911
Sarau 08911

Ubicació

Sarau 08911
Carrer de Ramon Martí Alsina, 32, 08911 Badalona, Barcelona
Website
https://www.sarau08911.com
Categories

Més Informació

Més informació i entrades

Date

24.03.2023
Caducat!

Hora

11:30 pm

Cost

€15.00

BRIGHTON 64 AL SARAU08911

Aquest grup barceloní, possiblement el màxim estendard del moviment mod a la seva ciutat durant els anys vuitanta, ha tornat després d’un llarg període d’inactivitat i el celebra amb una gira de reunió i un nou disc sota el braç.

El disc en qüestió es diu ‘Més del mateix’ i es llança just quan la banda compleix quaranta anys de (intermitent) activitat. Conté noves versions d’alguns temes prèviament publicats de la mateixa banda i que van tenir bastant èxit en cercles minoritaris, i dos temes inèdits: ‘Al final del huracán’ i ‘La guitarra es muy fusil’. En la producció, a més, compten amb un valor segur: el productor Paco Loco.

De tot això s’alegren els qui en el seu moment, en la dècada dels vuitanta, van gaudir de temes tan agradables com ‘La casa de la bomba’ o d’aquesta revisió tan estupenda que van fer de ‘La canción del trabajo’ i que ells van rebatejar com a ‘Bola y cadena’.

En el seu moment van gravar quatre discos que van tenir un èxit moderat. Segurament aquesta falta de repercussió els va portar a separar-se l’any 1987, després de sis de carrera. Encara que això no va ser el final perquè, segons ells mateixos reconeixen, de tant en tant sentien ganes de tocar les seves cançons.

Així que els germans Albert i Ricky Gil,Tino Peralbo i Jordi Fontich es van posar de nou a la tasca en 1994 per a tocar amb altres il·lustres mods com Los Flechazos, Negativos o Kamembert. Una reunió que no va tenir continuïtat.

No obstant això, el cuquet els va tornar a picar en 2001, van participar en el Purple Week Festival i fins van gravar un disc en directe, després de la qual cosa van tornar a retirar-se a les seves casernes d’hivern… per a tornar en 2018.

Ara, confirmant la teoria de l’etern retorn, reprenen l’activitat i es comprometen a ser respectuosos amb el seu cançoner, però alhora també planegen que aquesta sigui una reunió més duradora i que es plasmi en l’enregistrament de noves cançons.

 

 

Més informació i entrades: https://www.sarau08911.com/

 

<< Tornar a l’Inici

 

 

Subscriu-te

Vols rebre la nostra Newsletter? Amb ella et podràs assebentar de tot el que passa i pots fer a Badalona

Veure la política de privacitat

* Camps obligatoris