Museu de Badalona

Ubicació

Museu de Badalona
Pl. Assemblea de Catalunya, 1 08911 Badalona Barcelona
Web
https://www.museudebadalona.cat

Més Informació

Més informació i entrades

Data

12.07.2023
Caducat!

Hora

De dimarts a dissabte de 10 a 14 h i de 17 a 20 h. Diumenges i festius de 10 a 14 h
7:00 pm

CAMÍ al Museu de Badalona

Entrada lliure amb aforament limitat

Fa 50 anys que Josep M. Teixidó Camí (l’Espluga Calba, 1947) es dedica a l’escultura i, el Museu i l’Ajuntament es volen sumar a la celebració d’aquest aniversari tan especial, amb una exposició d’obra seva que es presentarà a la planta baixa i al subsòl (espai del decumanus), a la sala Josep Uclés del Centre Cultural El Carme i al tallerBDN.

Mig segle de trajectòria artística és impossible de resumir. Només direm que Camí és un creador incansable, que va evolucionar de l’art figuratiu cap a formes abstractes, que és un gran coneixedor dels materials (té publicat un llibre sobre el treball de la fusta i un sobre el de la pedra, tots dos traduïts a 10 idiomes), i que, a banda d’exposar de forma regular, és autor d’escultures públiques a Badalona (plaça de Pep Ventura), i també a l’Equador i a Corea el Sud. També s’ha caracteritzat per la seva relació amb el món de la poesia i, molt especialment, amb Màrius Sampere.

Durant 33 anys va exercir la docència a l’Escola Massana, on ell mateix havia estudiat, i el 2005 va crear, a Badalona, ciutat on resideix des del 1965, el tallerBDN, entitat dedicada a la creació, producció i difusió de l’escultura, per la qual han passat una seixantena d’artistes.

Per molts anys!

 

 

Del dimecres 12 de juliol al diumenge 12 de novembre de 2023

 

Més informació a https://www.museudebadalona.cat/esdeveniments/

 

<< Tornar a l’Inici