ESTRAPERLO (Club del Ritme)

Ubicació

ESTRAPERLO (Club del Ritme)
Carrer d'Isidre Nonell, 9, 08911 Badalona, Barcelona
Categories

Més Informació

Read More

Date

10.02.2024
Caducat!

Hora

11:55 pm

Carnaval Estraperlista amb TURISTA SUECA + SIN BRAGASS + ESTRELLA XTRAVAGANZA + Felipe Almendros A L’ESTRAPERLO

Ja aquesta aquí! El Carnestoltes Estraperlista! Cridaven com a bojos els nens de la Salle de #BADALONA. I no els faltava raó perquè dissabte que ve 10 de febrer torna aquesta celebració tan mítica on n’hi hagi a Estraperlo!

Comptarem amb una presentadora de luxe, la DRAG QUEEN ESTRELLA XTRAVAGANZA, de la qual us contem que ha estat host en els mítics PRISCILLA i BELIEVE de #BARCELONA i, a més, és el cinquanta per cent de “Lolita Express”, grup que comparteix amb Luis Miguélez.

Durant la nit tindrem els CONCERTATS de SENSE CALCES! Duo de SYNTH PUNK liderat per Anna Bannana a la veu i acompanyada de Skiper al baix, que llancen bases electròniques i sons de sintetitzador amb referències a la música Mákina dels 90’s i al punk primitiu dels primers 80’s.

I quan ja la sala aquest cremant i potes enlaire, el nostre cap de cartell: TURISTA SUECA, on el seu estil ELECTRO-MAMARRACHO dotat de ritmes electrònics a lletres que posaran un focus irònic sobre estereotips i elements de la vida quotidiana. Se situen a cavall entre el ELECTRO-*DISGUSTING de Les Bistecs i el SUBNOPOP d’Ullet Calor, bevent també d’altres artistes com a Lladella Russa, Putilatex o Putochinomaricón.

I per si això no fos suficient i per a fer-nos ballar fins que surti el f*ckin sol, comptarem amb el DJ SET de FELIPE ALMENDROS després dels concerts.

Més informació i venda d’entrades a https://estraperlo.club/category/agenda/

<< Tornar a l’Inici

Subscriu-te

Vols rebre la nostra Newsletter? Amb ella et podràs assebentar de tot el que passa i pots fer a Badalona

Veure la política de privacitat

* Camps obligatoris