CLUB DE LECTURA MITJA MOSCA
Llibreria Mitja Mosca

Ubicació

Llibreria Mitja Mosca
Carrer d'Ignasi Iglesias, 48, 08912 Badalona, Barcelona

Més Informació

Més informació

Date

28.03.2023
Caducat!

Hora

7:30 pm

Cost

€10.00

CLUB DE LECTURA MITJA MOSCA – a la Llibreria Mitja Mosca

Aquesta primera edició del club de lectura Mitja Mosca pretén ser el tret de sortida del club de lectura de la llibreria. Un club que volem repetir anualment en què proposem una lectura mensual de ficció per conèixer llibres – nous i no tan nous – de diferents autors i autores, temes, estils… i poder compartir-ne la lectura amb la gent participant. Una oportunitat per parlar de llibres i literatura.

Club de lectura conduït per les llibreteres de la llibreria Mitja Mosca

Club complet (6 sessions): 36€
Preu Sessió individual: 8€
Inscripcions a: llibreria@mitjamosca.com

Sessions:

DIMARTS 28 DE MARÇ, 19:30h

Vides potser, de Joan Vigó (LaBreu edicions)

Un vigilant de sala de museu reconvertit en detectiu privat rep el seu primer encàrrec d’un client anònim. Haurà de seguir l’enterramorts d’un poble de la costa. Per dur a terme la investigació, s’instal·la a la vila i es relaciona amb els seus habitants, amb una identitat que li permet passar desapercebut. Aquesta recerca, a priori rutinària, el durà per un camí inesperat amb l’aparició d’una dona excepcional que l’arrossegarà cap a una passió molt particular. Les vides que investiga, juxtaposades amb el dia a dia de l’investigador acabaran mostrant existències farcides de secrets, zones fosques, fetitxismes i fantasmes personals.

 

DIMARTS 25 D’ABRIL, 19:30h

Un verdor terrible , de Benjamín Labatut (Anagrama)

Les narracions d’aquest llibre singular i fascinant tenen com a fil conductor la ciència. La seva recerca, temptatives, experiments, hipòtesis i els canvis que introdueix en el món i en la visió que tenim d’ell.
La literatura explora la ciència, la ciència es converteix en literatura. Benjamín Labatut ha escrit un llibre inclassificable i seductor, que parla de descobriments fruit de l’atzar, cerques alquímiques del coneixement i l’exploració dels límits del desconegut.

 

*En cas de no cobrir el mínim de places establertes l’activitat s’anul·larà i es retornarà l’import de l’inscripció a la gent inscrita.

Més informació a https://www.llibreriamitjamosca.com/clubs-de-lectura/club-mitja-mosca

<< Tornar a l’Inici