Desvetllant la memòria del feminisme cooperatiu

Data

05.06.2024
Caducat!

Hora

7:00 pm

Desvetllant la memòria del feminisme cooperatiu

Acció artística sobre el feminisme cooperatiu a càrrec del projecte teatral Calatea www.calatea.es inspirada en el llibre” El moviment feminista cooperatiu” del Marc Dalmau i Torvà i la Mar Masip editat per Fundació Roca i Galès i Cossetània Edicions.

19h Acció Artística
19.40h Presentació llibre i agents vinculats a la jornada i celebració d’aniversaris
20h Aperitiu
20.30h Tancament de la jornada

Sobre les autores:
Marc Dalmau (Barcelona, 1977). Soci fundador de la cooperativa La Ciutat Invisible (www.invisible.coop), de Barcelona, forma part de la llibreria i de la seva àrea de recerca. És llicenciat en Sociologia per la Universitat Autònoma de Barcelona i doctor en Antropologia Social i Urbana per la Universitat de Barcelona, i exerceix com a professor associat en ambdues universitats. La seva labor de recerca s’orienta en tres direccions: els estudis urbans, el cooperativisme històric i els moviments socials. En el camp de la història social del cooperativisme ha escrit diferents llibres i articles, i ha fet de comissari d’exposicions.

Mar Masip (Barcelona, 1991). Coordinadora del Centre de Documentació Cooperativista de la Fundació Roca i Galès (www.rocaagales.cat).És graduada en Història per la Universitat de Barcelona i doctoranda inscrita al Grup de Recerca de Treball, Institucions i Gènere. La seva recerca es basa en l’aplicació de la perspectiva de gènere a la història de l’obrerisme i el món del treball entre els segles XIX i XX.

la Mar Masip i el Marc Dalmau, de forma conjunta, són responsables de la iniciativa Dones de Foc i d’Aigua (www.donesdefoc.org), un projecte de recuperació i visibilització de la memòria obrera femenina impulsat per La Ciutat Invisible.

120 aniversari de La Moral
125 anys de la primera Assamblea del cooperativisme català a Badalona

 

Més informació i inscripcions a www.periferica.cat/desvetllant-la-memoria-del-feminisme-cooperatiu/

<< Tornar a l’Inici

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *