Museu de Badalona

Ubicació

Museu de Badalona
Pl. Assemblea de Catalunya, 1 08911 Badalona Barcelona
Web
https://www.museudebadalona.cat

Més Informació

Més informació i entrades

Data

26.10.2023
Caducat!

Hora

De dimarts a dissabte de 10 a 14 h i de 17 a 20 h i diumenges de 10 a 14 h
Tot el dia

Exposició JOAN ANTONI FÀBREGAS. COSTURA I GLAMUR al Museu de Badalona

El Museu de Badalona presenta una exposició dedicada al modista Joan Antoni Fàbregas, que reunirà un conjunt de vestits i complements dissenyats per ell, i que anirà acompanyada d’un catàleg.

Josep Casamartina i Parasols amb Ismael Núñez Muñoz, vinculats a la Fundació Antoni de Montpalau i experts en la història de la moda i el tèxtil, han estat els responsables de fer la recerca, d’elaborar els continguts i els textos i de seleccionar les peces exposades, algunes de les quals han estat cedides per la Fundació.

Nascut a Vilassar el 1942 i resident a Badalona des del 1973, Joan Antoni Fàbregas es va iniciar en el món de la moda com a representant de teixits i complements per a l’alta costura, fins que el 1975, animat per Pedro Rodríguez i Asunción Bastida, va començar a dissenyar els seus propis models i va obrir una petita boutique a Badalona. Gràcies a l’èxit que va assolir, el 1981 va inaugurar un establiment molt més gran a Barcelona, al carrer de Casanovas, 270, que ha estat en funcionament fins a la retirada del modista, el 2019. Abans, però, va fer donació, tant a la Fundació Antoni de Montpalau com al Museu de Badalona, de vestits i diferents materials que conservava.

Entrada lliure

 

Més informació a https://www.museudebadalona.cat/esdeveniments/

 

<< Tornar a l’Inici