Ubicació

Teatre Blas Infante
Carrer d Andrés Segovia, 45, 08913 Badalona, Barcelona

Més Informació

Més informació

Date

03.03.2024

“GALA SOLIDÀRIA DE MÀGIA Festival Internacional de Màgia / Li-Chang 2024 – Teatre

La cloenda del festival tindrà lloc un any més al teatre Blas Infante amb una tarda de màgia juvenil, conduïda pel mag Alex Barranco i la seva habilitat singular per fer vibrar el públic.

Als participants de la gala, s’hi unirà el guanyador del Premi Jove Li-Chang 2024, Pol Pavo. Una funció explosiva –i impossible d’aturar quan entra en acció– que ens farà gaudir a través del seu art. El jove mag de 15 anys Marcos presentarà un número molt innovador que deixarà tothom sense paraules i que ha perfeccionat a l’escola de màgia on estudia des de fa set anys.

De la mà de la productora El Corral, l’il·lusionista gironí Guillem Sanyes ens oferirà una tarda divertida amb molt humor. D’altra banda, Naikari “La Maga” jugarà amb la seva gran destressa de mentalisme i de cartes. I l’Albert Vidal ens regalarà la seva fantàstica màgia de proximitat Close-Up, en un show únic que no deixarà a cap persona indiferent.

La recaptació d’aquesta gala es destinarà, un any més, a Solidarimàgia, una iniciativa que acosta la màgia a tothom i a tot arreu. Amb l’edició d’enguany el projecte tornarà a Senegal per oferir els seus espectacles i tallers de màgia als hospitals oncològics infantils, orfenats, leproseries de Dakar i a les escoles aïllades al mig de la sabana africana, entre d’altres llocs.

 

Direcció: Enric Magoo
Presentació: Alex Barranco
Coordinació: Mag Nani
Interpretació: Pol Pavo, Marcos, Guillem Sanyes Naikari “La Maga” i Albert Vidal

<< Tornar a l’Inici

 

 • 00

  díes

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Subscriu-te

Vols rebre la nostra Newsletter? Amb ella et podràs assebentar de tot el que passa i pots fer a Badalona

Veure la política de privacitat

* Camps obligatoris