HOY PUEDE SER MI GRAN NOCHE De Noemi Rodríguez i Andrea Jiménez - Teatre

Ubicació

Teatre Margarida Xirgu
Carrer de Francesc Layret, 41, 08911 Badalona, Barcelona
Categories

Més Informació

Més informació

Data

27.05.2023
Caducat!

Hora

1h i 10 min
8:00 pm - 9:10 pm

HOY PUEDE SER MI GRAN NOCHE De Noemi Rodríguez i Andrea Jiménez – Teatre

Hoy puede ser mi gran noche és una festa teatral, una peça còmica i musical que explica la fascinant història d’un cantant d’orquestra a la Galícia dels anys 90 i les seves filles, que aspiren a ser com el seu pare.

Les directores i dramaturgues Noemí Rodríguez i Andrea Jiménez han creat un espectacle hilarant carregat d’exotisme i situat en la fina línia que separa el teatre de la vida i la ficció de la realitat per entendre aquella estranya amalgama que resulta d’allò que un dia vam voler ser i el que som. Un cant als perdedors, a aquells que mai deixen d’esperar el seu moment.

Una història emocionant on la companyia Teatro En Vilo desplega tota l’eloqüència de la seva poètica teatral, la irreverència, la tendresa, el que és grotesc, el que és autobiogràfic i l’humor per apropar-nos a la batalla d’una dona que lluita entre allò extraordinari i allò ordinari, la gesta i la derrota, entre el deure i la felicitat autèntica. Una apassionant aventura per intentar desentranyar el temps en què vivim.

“Saben provocar la carcajada, pero también llevarla justo hasta ese momento en el que asoma la tragedia. Como los grandes clowns.” Raquel Vidales, El País

Direcció: Andrea Jiménez
Text: Noemí Rodríguez
Assessoria dramatúrgica: Eva Redondo
Escenografia: Mónica Borromello
Vestuari: Paola de Diego, Sigrid Blanco i Candela Iváñez
Coreografia: Amaya Galeote
Il·luminació: Miguel Ruz
Música: Lise Belperron
Espai sonor: Nacho Bilbao
Vídeo: Ro Gotelé
Interpretació: Noemí Rodríguez i Darlene Rodríguez

Fotografia: Danilo Moroni

 

<< Tornar a l’Inici