II ONA ELECTRÓNICA FEST A L'ESTRAPERLO
ESTRAPERLO (Club del Ritme)

Ubicació

ESTRAPERLO (Club del Ritme)
Carrer d'Isidre Nonell, 9, 08911 Badalona, Barcelona
Categories

Més Informació

Més informació

Data

16.09.2023
Caducat!

Hora

9:00 pm

II ONA ELECTRÓNICA FEST A L’ESTRAPERLO

Des d’Ona Electrònica, segueixen amb la ferma intenció de consolidar l’escena Synthwave al nostre país. De manera que, orgullosos, us presenten el line up de la segona edició del Festival que tindrà lloc el 16 de setembre en l’Estraperlo (Club del Ritme) de Badalona (Barcelona).

Waveshaper Official i Robert Parker. Tots dos artistes, grans referents del gènere, actuaran per primera vegada a Espanya. El francès Absolute Valentine fundador del mític label Lazerdiscs Rècords realitzant també el seu primer Live al nostre país. The Last Concorde que juguen a casa i ens presentaran el seu nou àlbum que serà llançat a través del segell londinenc Outland i Sunesis creadora de Synthwave España en Facebook i co-creadora del col·lectiu Electric Synthicate amb la seva mescla de Synthpop i Spacewave.

El pre i after party serà a càrrec de Ben i Nora aka @neonparadise18 Dj’s fundadors de la festa homònima que té lloc en la seva Colònia natal i que s’ha convertit en un punt de trobada per als seguidors del Synthwave.

Al·lucinant l’artwork de George Gold Design i mantenim el meravellós logo que ens va dissenyar Emkade.

Entrades:

Anticipada 22€
Taquilla 26€

 

Entrades aquí

 

<< Tornar a l’Inici