Espai Betúlia

Ubicació

Espai Betúlia
C/ Enric Borràs, 43-47 08912 Badalona, Barcelona
Web
http://www.espaibetulia.cat

Més Informació

Més informació

Data

24.11.2023
Caducat!

Hora

5:30 pm

LLEGIR ALS INFANTS DE 0 A 3 ANYS a l’Espai Betúlia

LLEGIR ALS INFANTS DE 0 A 3 ANYS

Acompanyament emocional a través de la lectura

La lectura és bàsica per al desenvolupament de les criatures i s’ha de fomentar des que són petits. És important estimular els Bebès i despertar el seu amor pels llibres.

Aquest cicle d’activitats està pensat per a oferir eines a totes aquelles persones que han de fer de mediadores entre la literatura i els infants i compta amb psicopedagogs i altres professionals amb experiència. Abordarà el perquè explicar contes, com fer-ho i quines lectures triar.

Activitats que es realitzaran a l’Espai Betúlia, els divendres d’octubre, novembre i desembre, a les 17.30 h.

Programa ‘Llegir als Infants de 0 a 3 anys’

Divendres 27 d’octubre, a les 17.30 h. A càrrec de Diana Comes

La literatura amb l’infant des d’una mirada interdisciplinària. Els límits i mites del llibre ‘recepta’, i quins són els criteris de qualitat en la literatura que oferim als nens i nenes.

Divendres 3 de novembre, a les 17.30 h. A càrrec de Diana Comes

Literatura a casa. Com? Per què? I quins llibres? Quina és la literatura de qualitat i com escollir-la? Noves estratègies per apropar els contes als infants, des del relat al joc.

 

Divendres 17 de novembre, a les 17.30 h.A càrrec de Diana Comes

Obrim la mirada als contes. Més enllà dels clàssics. Novetats editorials de qualitat perquè els infants gaudeixin de la lectura.

Divendres 24 de novembre, a les 17.30 h. A càrrec de Núria Casas

Una cançó per a cada ocasió. Presentació del llibre de la periodista Núria Casas, que conté una base musical i històrica per cantar les cançons de bressol catalanes d’ara i sempre.

Divendres 15 de desembre, a les 17.30 h. A càrrec de Mireia Martínez Bailón

Gomets de colors. Minilabs, nacuts per llegir. Una proposta de lectura i joc, dues activitats essencials en la primera infància per conèixer el món i aprendre a través d’una experiència activa i vivencial, a través de la creació de petits racons.

Totes les activitats es faran a l’Espai Betúlia. L’aforament és limitat, es recomana fer reserva prèvia a b.badalona.cc@diba.cat

Més informació a www.espaibetulia.cat
 

<< Tornar a l’Inici