Sarau 08911

Ubicació

Sarau 08911
Carrer de Ramon Martí Alsina, 32, 08911 Badalona, Barcelona
Web
https://www.sarau08911.com
Categories

Més Informació

Més informació i entrades

Data

02.12.2023
Caducat!

Hora

11:55 pm

Cost

€15.60

Los Niños Jesús amb Jordi Évole Versions canallas AL SARAU08911

Li va preguntar un bon dia Jordi Évole al seu amic Pau Donés, que com era això de tenir un grup i pujar-se a l’escenari a cantar-li al públic. I el bo de Pau li va contestar, somrient-se, el mateix que contesta algú en ser pare per primera vegada: que era una cosa inexplicable, i que calia viure-ho i sentir-ho per a entendre-ho.

Així que Jordi, de professió, curiós, va decidir un altre bon dia que volia entendre-ho. Va cridar a Jesús, Jacob, Óscar, Javi i Juan Carlos, i els va proposar formar una banda.

D’aquí van sortir Los NIños Jesús, el repertori dels quals revisa en clau festiva clàssics d’ahir, avui i sempre, dels nostres festivals i, per descomptat, de les nostres festes majors.

No se salven ni C. Tangana, ni El Último de la Fila, ni Lori Meyers, ni Kiko Veneno… I, per descomptat, tampoc se salven Jarabe de Palo d’un repertori que és com si estiguéssim veient l’encarnació de la segona vinguda de Cachitos de Hierro i Cromo. Sense subtítols, això sí, però amb aplaudiments en directe.

 

Més informació i entrades: https://www.sarau08911.com/

<< Tornar a l’Inici