Metalmania Tribut Metallica AL SARAU08911
Sarau 08911

Ubicació

Sarau 08911
Carrer de Ramon Martí Alsina, 32, 08911 Badalona, Barcelona
Web
https://www.sarau08911.com
Categories

Més Informació

Més informació i entrades

Data

29.09.2023
Caducat!

Hora

11:30 pm

Metalmania Tribut Metallica AL SARAU08911

METALMANIA METALLICA SHOW

Corria l’any 2001, quan van començar a formar-se els fonaments d’aquest projecte musical i es convertís gairebé en una forma de vida i una compromesa actitud davant aquest tribut. La idea de retornar als vells fan de METALLICA la possibilitat d’escoltar en directe els grans clàssics d’aquesta llegendària banda, prenia molt de sentit, arran dels LP’s avorrits i molt descafeïnats que ens van oferir d’algun temps ençà. (Encara que l’últim “Death Magnetic” a sorprès a tots gratament, posant de nou a METALLICA al nivell dels seus millors anys).

Com semblava que això anava a seguir així en un futur pròxim, aquesta idea va passar de ser una il·lusió a gairebé una obligació de rememorar els vells temps, en els quals METALLICA van ser uns dels grups que més van contribuir a fer que el Heavy Metall anés alguna cosa més que un estil.

Des de l’any 2001 Metalmania porten daus més de 200 concerts per tota Espanya: Madrid, Barcelona Bilbao, Sevilla, Saragossa, València, Pamplona, Vitòria, Logronyo, Múrcia, Burgos, Salamanca, Valladolid, Cantàbria, Càceres, Badajoz, Granada, Còrdova, Castelló, Tarragona, Girona, Toledo, Àvila, etc… i per descomptat el seu lloc d’origen, SEGÒVIA.

FESTIVALS tan importants com EXTREMUSIKA, VINYA ROCK, FESTIVAL DE L’OEST, o el recentment inaugurat “GETAFE EN VIU”, etc.

Grup enfocat al directe amb espectacle molt visual amb dues hores de durada aproximadament, pirotècnia, projeccions en dvd, gran posada en escena, performance amb diversos actors.

 

Més informació i entrades: https://www.sarau08911.com/

<< Tornar a l’Inici