Sarau 08911

Ubicació

Sarau 08911
Carrer de Ramon Martí Alsina, 32, 08911 Badalona, Barcelona
Web
https://www.sarau08911.com
Categories

Més Informació

Més informació i entrades

Data

05.04.2024
Caducat!

Hora

11:30 pm

Cost

€15.60

Momo Tribut Queen AL SARAU08911

QUEEN MISSION TOUR

25 ANYS RECORDANT A FREDDIE

Una visió: QUEEN; una missió: Rememorar els èxits d’aquesta llegendària banda; un resultat: MOMO.

“The Show Must Go On” va deixar dit Freddie *Mercury i 25 anys després que ens deixés, és el que proposa “MOMO, continuar amb el “xou”. Un xou ple de llum, color, rock, i sobretot d’un demolidor so QUEEN.

Un homenatge que neix des del cor d’aquest increïble artista a una de les bandes de rock més representatives del segueixo XX.

Una nova gira que portarà a Momo i a la seva banda a recórrer tota la geografia espanyola, donant la seva particular visió de “QUEEN”. Aquesta nova gira, manté l’esperit de les anteriors, espectacle, força i molt rock.

Presentarà noves revisions dels clàssics mes coneguts i altres no tant, amb el particular segell de la banda madrilenya.

El fet d’haver estat l’única banda de parla hispana triada per a tocar en la XXIV Convenció de Fans de Queen a Anglaterra i el suport explícit de Brian May que va dir: “Momo és un artista que li hagués encantat a Freddie. Té una descarada qualitat, no coneix la por i canta com el mateix diable” avalen l’impressionant espectacle que oferirà Momo.

Amb el profund coneixement del llegat musical que versiona, el que fos triat pel mateix Brian May per a protagonitzar la versió espanyola del musical We Will Rock You, juntament amb la seva gran banda, malbarataran tot la seva saber fer sobre les taules. La seva impressionant veu farà vibrar als assistents dels concerts de la gira, que veuran complerta la nova missió de Momo.

 

 

 

Més informació i entrades: https://www.sarau08911.com/

<< Tornar a l’Inici