Temps d'espases

Data

05.06.2021
Caducat!

Hora

5:00 pm

Obra teatral ‘Temps d’espases’ a l’Església de Santa Maria

Representació de l’obra teatral Temps d’espases, que l’Església de Santa Maria de Badalona i Projecte Ixthys Teatre amb el suport de l’empresa funerària PFB serveis funeràris, han recuperat amb l’objectiu d’homenatjar els milers de víctimes durant la pandèmia i en reconeixement a totes les persones que presten serveis essencials.

La peça es representarà a l’espai de la parròquia badalonina (C/ del Temple, 40) els dies 5 i 6 de juny a les 17 hores, sota la direcció d’Albert López Vivancos i l’adaptació d’Àngels Aymar.

Escrita pel dramaturg Jaime Salom i estrenada fa prop de mig segle, Temps d’espases segueixsent una obra vigent avui dia, ja que aborda situacions i conflictes encara presents a la societatactual. La peça situa hipotèticament l’últim sopar de Crist en els nostres dies i dona visibilitat a les inquietuds i anhels d’aquelles persones que el van envoltar abans de la mort.

L’entrada és gratuïta, amb aforament limitat. Per garantir les mesures sanitàries de protecció arran de la crisi sanitària de la Covid-19, cal confirmació d’assistència fins al divendres 4 de juny a les 20 hores a l’e-mail [email protected] o als telèfons 93 807 36 45 i 93 497 04 97.

 

Ubicació: Església de Santa Maria de Badalona. C/ del Temple, 40. Badalona

 

 

 

<< Tornar a l’Inici

Subscriu-te

Vols rebre la nostra Newsletter? Amb ella et podràs assebentar de tot el que passa i pots fer a Badalona

Veure la política de privacitat

* Camps obligatoris