PER FI SOL De Carles Sans - Monòleg
Teatre Zorrilla

Ubicació

Teatre Zorrilla
Carrer del Canonge Baranera, 17, 08911 Badalona, Barcelona

Més Informació

Més informació

Data

13.05.2023
Caducat!

Hora

1h i 30 min
8:00 pm - 9:30 pm

PER FI SOL De Carles Sans – Monòleg

Carles Sans explica en aquest divertit monòleg les anècdotes i curiositats viscudes durant els quaranta anys de trajectòria del Tricicle.

Per fi sol! apareix en el moment més oportú com si fos un “making off” de la vida de Tricicle. Ara que la companyia es pren un descans indefinit, Carles Sans aprofita per compartir algunes de les situacions personals i professionals més divertides que ha viscut durant tot aquest temps.

Aquest és l’espectacle que totes les persones seguidores de Tricicle voldran veure perquè s’expliquen els secrets d’una companyia molt estimada que ja forma part de la memòria emocional del nostre país.

Combinant allò que es diu i com es diu, a través del gest i la paraula, Carles Sans perfila una galeria de personatges divertits i entranyables que faran petar-se de riure a tots els “triciclers”.

Carles Sans té un gran sentit de l’espectacle, del ritme, del tempo, de la respiració del públic (…) Domina l’escenari i la platea. I per això cal anar a veure’l.” Nicolás Larruy, Espectáculos BCN

Creació i interpretació: Carles Sans
Direcció: José Corbacho i Carles Sans
Il·luminació i so: Joan Delshorts

Fotografia: Elena Infante

<< Tornar a l’Inici