Pregó DE LES FESTES DE MAIG amb Laura Fa- Festes de Maig 2023

Date

05.05.2023
Caducat!

Hora

7:00 pm

PREGÓ DE LES FESTES DE MAIG AMB LAURA FA – Festes de Maig 2023

Laura Fa, llicenciada en Història i Periodisme, va començar la seva trajectòria professional a Ràdio Ciutat de Badalona. Actualment, és un dels rostres més coneguts per les seves aparicions als mitjans de comunicació, i especialment a programes televisius de gran audiència com Sálvame, com a especialista de l’anomenada “premsa del cor”, la seva gran passió professional.

La periodista, que sovint assenyala que no es veu vivint a cap altre lloc que no sigui Badalona, ha col·laborat en espais de TVE o TV3 i anteriorment ho havia fet a programes tan populars com l’Aruscity de 8TV. Segur, que el pregó de festes el farà de tot cor.

Toc d’Inici, 19 h a la plaça de la Vila
És una crida a la ciutadania, que l’avisa fins a tres vegades que la festa està a punt de començar. La partitura que s’interpreta va ser la guanyadora del IV Concurs de Composició Ciutat de Badalona per a Instruments Tradicionals (2007). El Toc d’Inici és interpretat per la Capella de Ministrers de Sant Anastasi.

Pregó i Convit
La pregonera llegeix el pregó i l’alcalde dona per iniciades les festes amb la frase “Que comenci la festa!”.

Ball De l’Àliga
L’Àliga, en representació de tota la ciutadania i en senyal d’acceptació d’aquesta invitació, farà el seu ball majestuós acompanyada de l’Ensemble de la Banda Simfònica de Badalona, amb música de Daniel Suñé i coreografia a càrrec de la Colla de Geganters de Badalona.

Els Onze Trons de Sant Anastasi
Ens anuncien que la festa acaba de començar.

Ball Dels Miquelets
A través d’un diàleg en vers o ball parlat, els Miquelets de Badalona es converteixen en guàrdia d’honor de la corporació municipal durant les festes i ens conviden a anar a posar el mocador a Sant Anastasi, com a símbol d’una complicitat popular, ciutadana i festiva.

Seguici Festiu
Un seguici format pels Castellers, les Danses de Maig, l’Àliga, els Miquelets, els macers de la ciutat i la corporació municipal pujarà pel carrer de Sant Anastasi fins a arribar a la capella del sant.

L’alcalde donarà el mocador de les Festes de Maig a l’enxaneta dels Castellers de Badalona que, un cop coronat el pilar, el posarà a Sant Anastasi.

Danses de Maig
A continuació, el seguici tornarà a la plaça de la Vila, on s’acabarà l’acte amb les Danses de Maig, a càrrec de l’Esbart Sant Jordi.

 

Hi haurà una intèrpret de llengua de signes per a persones amb diversitat auditiva.

Programa especial en directe a Ràdio Ciutat de Badalona, des de la plaça de la Vila, de 18h a 19.30h, i a Televisió de Badalona, de 19h a 19.30h.

 

Consulta tota la programació de les Festes de Maig 2023 aquí.

<< Tornar a l’Inici