Espai Betúlia

Ubicació

Espai Betúlia
C/ Enric Borràs, 43-47 08912 Badalona, Barcelona
Web
http://www.espaibetulia.cat

Més Informació

Més informació

Data

22.09.2023
Caducat!

Hora

De dilluns a divendres de 10h a 20.30h
7:00 pm

Presentació del llibre “Concurso Nacional de Cante Yunque Flamenco 1982-2019”. Homenaje a José Mayo Gutiérrez a l’Espai Betúlia

Activitat dins del 24º CONCURSO INTERNACIONAL DE CANTE “YUNQUE FLAMENCO”.

Aquest concurs cuida especialment, des del coneixement i el respecte per l’art jondo, de la promoció d’aquest art entre els més joves per a mantenir el seu esplendor i reconeixement universal.

José Mayo Gutiérrez (Badajoz, 1938), després d’una joventut interessat pel flamenc funda el 1984, juntament amb altres interessats, l’entitat Tertulia Flamenca de Badalona. Aquest projecte va néixer amb la idea d’estudiar i difondre els valors del cant flamenc als mitjans de comunicació. La seva vida ha estat lligada a cultivar i difondre aquest art a través de diferents mitjans: ha escrit articles a revistes especialitzades, ha estat col·laborador en programes de ràdio, ponent en congressos, ha assessorat cantaors en la seva carrera professional… Ha estat jurat en molts concursos de flamenc, especialment el que organitza la Federació FECAC, el Concurso Nacional de Cante “Yunque flamenco”, des de la seva inauguració el 1983 i del que ha format part de la comissió.

Organitza: Federación de Entidades Culturales Andaluzas en Cataluña (FECAC).

 

Més informació a https://www.espaibetulia.cat/#

<< Tornar a l’Inici