Presentació del llibre "Estimada Gris" de Sílvia Soler
Saltamartí llibres

Ubicació

Saltamartí llibres
Carrer Canonge Barane 78
Web
https://www.saltamarti.cat/cat/index.php

Data

14.09.2023
Caducat!

Hora

7:00 pm

Presentació del llibre “Estimada Gris” de Sílvia Soler

Dijous 14 de setembre la presentació de la nova novel•la de Sílvia Soler, “Estimada Gris”, editada per Univers. L’autora conversarà amb el periodista Marcel Mauri.

L’acte tindrà lloc al Teatre El Círcol, carrer Sant Anastasi 2, Badalona, a les 19h.

Sinopsi:

Una novel·la que ens demostra que mai no és tard per començar de nou. Mai no és tard per tornar a ser feliç.

Sense feina, acabada de divorciar i amb la mort del seu pare encara recent, la Gris es troba, amb quaranta anys, amb una vida a la deriva i que cada cop sent menys seva.

Des de fa temps una idea li ronda pel cap: marxar ben lluny dels carrers i de la gent de Puebla, Mèxic. Cap a la terra dels seus avantpassats, aquella Catalunya remota de què tant li havia parlat l’avi Antoni quan era petita.

En un viatge invers al que havia fet el seu avi en arribar a Mèxic l’any 1939, com a exiliat d’un país en guerra, la Gris viatja a Catalunya, on hi descobrirà històries noves, paisatges, olors, costums i tradicions singulars i, sobretot, una família que no sabia que tenia i que amaga un secret en forma de xal de seda amb unes roses vermelles pintades i que els podria vincular al gran Salvador Dalí. I potser, també, hi podrà trobar la manera de tornar a ser feliç.

 

Més per informació: https://www.instagram.com/saltamartillibres/

<< Tornar a l’Inici