Local Time

  • Timezone: Europe/Dublin
  • Date: 07.04.2021
  • Time: 5:30 pm
Centre Cultural el Carme

Ubicació

Centre Cultural el Carme
Carrer de Francesc Layret, 78-82 Badalona, Barcelona

Més Informació

Més informació a

Data

07.04.2021
Caducat!

Hora

6:30 pm

Xerrada “La festa com a temps extraordinari” en el marc de l’exposició “Forjadors de la Festa. El patrimoni festiu de Badalona” a la sala Josep Uclés del Centre Cultural El Carme i en línia

“La festa com a temps extraordinari”, a càrrec de Txatxi Gómez, periodista i costumista.

Joan Ignasi “Txatxi” Gómez: parlarà sobre la festa com a moment extraordinari, trencar amb la rutina i establir una treva amb el dia a dia per transgredir-lo. La festa genera un temps únic que tothom coneix i que cíclicament es repeteix per donar una alenada d’aire fresc, de germandat i comunitat.

Dimecres, 7 d’abril, a les 18.30 h. dins el marc de l’exposició “Forjadors de la Festa. El patrimoni festiu de Badalona”.

La xerrada en format presencial (sempre que ho permetin les mesures sanitàries imposades pel COVID19 en el moment de l’activitat) i virtual (a través del canal de Youtube de Festes de Maig). Per poder participar-hi presencialment cal fer inscripció prèvia a través de l’aplicació Agenda Cultural de Badalona.

 

Més informació a http://ajuntament.badalona.cat/noticies/el-centre-cultural-el-carme-acull-la-mostra-forjadors-de-la-festa-el-patrimoni-festiu-de-badalona/

<< Tornar a l’Inici

Subscriu-te

Vols rebre la nostra Newsletter? Amb ella et podràs assebentar de tot el que passa i pots fer a Badalona

Veure la política de privacitat

* Camps obligatoris