Arriba la 5a edició del Skate Love a Badalona

La 5a edició del festival internacional de patinatge sobre rodes omplirà Barcelona i Badalona amb apassionats patinadors, del 16 al 19 de setembre de 2021.

Skate Love Barcelona celebra el patinatge amb un esdeveniment per a amants de la música, del ball i del patinatge sobre rodes, juntament amb aclamats patinadors del món. El festival ha estat considerat com una de les millors experiències sobre rodes, amb un format lúdic que proporciona l’ambient perfecte per als amants d’aquest esport, llestos per a lliscar-se al ritme de la música.
Després de passar un difícil any en 2020, Skate Love Barcelona vol assegurar-se que tots puguin passar-la del millor i està preparant les millors experiències amb moltes precaucions de seguretat. El programa s’estendrà, s’impartiran més tallers, i nous locals serviran de marc per a Barcelona i Badalona!

 

EL PROGRAMA DIA A DIA:

Quan: Dijous- 16 de Setembre
Hora: de 9.00 a 15.00
Lloc: Centre Esportiu MunicipalBon Pastor a Barcelona, Sport Hall A i B
Tindrem Tallers impartits per alguns dels millors patinadors sobre rodes del món, que no et pots perdre.

Quan: Divendres-17 de Setembre
Hora: de 9.00 a 16.30
Lloc: Centre Esportiu Municipal Bon Pastor a  Barcelona, *Sport Hall A i B
El segon dia arriba amb més sets de DJs i tallers! Prepara’t per a fluixejar amb estrelles.

Quan: Divendres-17 de Setembre
Hora: de 20.00 a 24:00
Lloc: Chevy’s Restobar
Mentre la nit arriba i per a continuar el clima de festa amb molta inspiració, tindrem els Skate Love *Talks and *Drinks! És una increïble oportunitat per a fer networking amb alguns dels més famosos empresaris patinadors i influenciadores de les xarxes socials en el món! Tot en un ambient més agradable i acollidor, regat amb molts sets de música de DJs mentre gaudim de tapes espanyoles, begudes i música.

Quan: Dissabte-18 de Setembre
Hora: de 12.00 a 24:00
Lloc: Marina Badalona
Arriba l’hora de la Marina Party! Àrea de Lounge, Bar, Mercat ambulant, Patinatge, Sorpreses, Amor! Deixa’t portar pel ritme de la música pels DJs més cool!

Quan: Domingo-19 de Setembre
Hora: de 10.00 a 17.00
Lloc: Skate Àgora Skatepark
L’últim dia d’aquesta edició és sobre patinatge, comunitat i celebració. Ocasió única per a gaudir en patins d’aquest skatepark exclusiu. Si t’atreuen els estils del skatepark, no et perdis els Tallers que s’impartiran de les 10.00 a les 11.30.  D’11.30 a 13.00 i de 14.30 a 16.00 el skatepark serà teu amb el Temps Lliure per a Patinar! Hi haurà també un Concurs Open Jam de 13.00 a 14.00.
Per a tancar les activitats del dia,, hi haurà una imperdible exhibició amb diversos convidats en el Pro Demo Invitational, de 16.00 a 17.00. La barra estarà oberta mentre patines i balles al ritme dels DJs durant tot el dia.
El Gastro Gathering amb menjar mediterrani també tindrà lloc en Skate Àgora, de 12.00 a 14.00 per a crear un temps memorable en comunitat.Totes les activitats, Tallers, Gastro Gathering i els Skate Love Talks and Drinks són exclusivament per als assistents que tinguin la Passada SkateLove.

Inspirat en l’escena a l’aire lliure de patinatge sobre rodes de ciutats com Nova York i Venice Beach, a Califòrnia, el Festival Internacional Skate Love Barcelona és una ocasió única per a reunir grans estrelles del món Roller en un únic cap de setmana. La seva fundadora i creadora, Michelle Barrios, ha estat promocionant aquest esdeveniment des de 2015 a Barcelona, aconseguint un gran acolliment i un impressionant nombre d’entusiastes al voltant del món.

 

Més informació a www.skatelovebcn.com

 

 

   

Fotografies de la Irene Ferri https://www.ireneferri.com

 

 

 

<< Tornar a Actualitat