Estrena en cinemes de la pel·lícula “Mediterráneo”

La pel·lícula “Mediterráneo” del director Marcel Barrena, badasa en la història real de la narra la tasca de l’ONG badalonina Open Arms, s’estrenarà el proper 1 d’octubre.  La cinta és una de les tres pel·lícules preseleccionades per representar Espanya a la 94a edició dels Oscar 2022.

Dos socorristes, Òscar (Eduard Fernández) i Gerard (Dani Rovira), viatgen fins a Lesbos (Grècia) impactats per la fotografia d’un nen ofegat a les aigües de la Mediterrània. A l’arribar descobreixen una realitat colpidora: milers de persones arrisquen la seva vida cada dia creuant el mar en precàries embarcacions i fugint de conflictes armats. No obstant això, ningú exerceix tasques de rescat. Al costat de Esther (Anna Castillo), Nico (Sergi López) i altres membres de l’equip, lluitaran per complir una comesa, donant suport als milers de persones que ho necessiten. Per a tots ells, aquest viatge inicial suposarà una odissea que canviarà les seves vides.

MEDITERRÁNEO és una pel·lícula basada en una història real, de manera que els productors tenien molt clar que l’encarregat d’explicar-havia de ser algú amb capacitat d’explicar històries humanes amb la proximitat o distància que aquestes requereixen. El director triat per a aquesta missió, Marcel Barrena, es va embarcar en el projecte de contar aquesta èpica història fa més de quatre anys al costat de la guionista Danielle Schleif treballant mà a mà amb Open Arms, per tal de construir un guió emotiu, fidedigne i veraç.

Director: Marcel Barrena
Actors: Eduard Fernández , Anna Castillo , Dani Rovira , Sergi López
Gènere: Drama

Més informació de la pel·lícula a https://www.mediterraneopelicula.com

Més informació de l’estrena a Badalona a https://ocinemagic.es//film-3830/p?mediterraneo

 

<< Tornar a Actualitat

 

Subscriu-te

Vols rebre la nostra Newsletter? Amb ella et podràs assebentar de tot el que passa i pots fer a Badalona

Veure la política de privacitat

* Camps obligatoris