Data

05.05.2024
Caducat!

Hora

6:00 pm

ARTS ARNÚS: Renaldo & Clara i Maria Hein – Festes de Maig 2024

En un marc màgic i incomparable, envoltats de la vegetació, Arts Arnús ens ofereix una acurada selecció d’actuacions musicals de diferents estils adreçades a tots els públics.

Renaldo & Clara· 18 h 

El quart disc de Renaldo & Clara La boca aigua comença amb un avís d’allò vindrà: “Així com un globus també s’infla el cor”. Igual que un globus, les cançons d’aquesta banda lleidatana, liderada per Clara Viñas, s’escapen de les mans i exploten amb un soroll brusc que espanta a qui agafa desprevingut. Amb unes lletres enverinades i lletres punyents, a ritme de pop i hip hop, que ens parlen de gairebé tots els estats de l’amor.

Maria Hein · 20 h

La cantant mallorquina Maria Hein és una de les artistes revelació. El seu estil personal, que barreja tradició (folk mallorquí) i avantguarda (pop electrònic) i la seva veu delicada han enamorat el públic. En només dos anys de carrera, des que l’any 2021 es va presentar al món amb el seu àlbum Contingent i Contingut, ha col·laborat amb artistes com Mushkaa, Julieta o Rita Payés. Amb la publicació del seu darrer àlbum, Tot allò que no sap ningú i la nova gira Papallones Tour, l’artista inicia una nova etapa, on explora noves sonoritats, textures i estils com el k-pop.

Espai reservat per a persones amb diversitat funcional, amb un sol acompanyant per persona.

Consulta tota la programació de les Festes de Maig 2024 aquí.

<< Tornar a l’Inici

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *