Data

04.05.2024
Caducat!

Hora

1:00 pm

ARTS ARNÚS: Willio, Sun Street Blues i Quimi Portet – Festes de Maig 2024

En un marc màgic i incomparable, envoltats de la vegetació, Arts Arnús ens ofereix una acurada selecció d’actuacions musicals de diferents estils adreçades a tots els públics.

Willio · 13 h

La banda badalonina Willio repeteix enguany a les Festes de Maig, després que l’any passat l’aigua els deixés sense actuar a la seva ciutat. Guardonada al novembre amb el primer premi del Concurs ‘Delayta’ns’ i guanyadors de l’enèsim Concurs de Música de Badalona, aportaran música fresca, energia i bon rotllo per gaudir de l’ambient primaveral de les nostres festes.

Sun Street Blues · 19 h

Banda capitanejada per l’incombustible cantant badaloní Jordi Atenza, ens ofereixen l’harmònica barreja entre les arrels més clàssiques del blues, l’R&B i el rock, sense oblidar les influències més modernes. Formats sobre la base rítimica descendent de reconegudes bandes blues barcelonines dels 90, i amb un estil enèrgic i vibrant, Sun Street Blues, entusiasmaran al públic amb el millor Blues i R&B.

Quimi Portet · 21 h

Quimi Portet és un dels artistes de referència de la música catalana dels últims trenta anys. Després de formar part de grups com El Último de la Fila, Los Burros o Los Rápidos, Quimi Portet arriba ara en solitari amb el seu últim àlbum Si plou ho farem al Pavelló (Live in Cincinnati).

El primer disc en directe de la carrera de Quimi Portet, acompanyat de Jordi Busquets a la guitarra i Àngel Celada a la bateria. Un recull dels grans èxits de Quimi Portet, que, a més, inclou dues cançons inèdites, impregnat del seu estil característic de Rock’n’Roll fusionat amb la seva habitual ironia.

 

Espai reservat per a persones amb diversitat funcional, amb un sol acompanyant per persona.

Consulta tota la programació de les Festes de Maig 2024 aquí.

<< Tornar a l’Inici

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *