Data

03.04.2024
Caducat!

Hora

Tot el dia

Festa Medieval “Pirates a Badalona” 24a edició

Un any més, amb l’esclat de la primavera, celebrem la Festa Medieval de Badalona. De nou, tornen la música, el teatre i l’aire senyorial perquè grans i petits frueixin d’aquesta celebració. Amb la masia de Canyadó com a teló de fons, el parc de la Baixadeta tornarà a ser l’epicentre de la Festa. Esperem, però, que aquest any els pirates no se’n surtin amb la seva!

A les portes de la 25a edició, des de l’organització us convidem no només a participar dels tradicionals actes que esdevindran els dies 13 i 14 d’abril, sinó també a les novetats de la present edició. Com a novetat destaquem, especialment, la visita al Castell de Godmar, que permetrà conèixer un dels racons més desconeguts del nostre municipi. A més, aquest any farem el compte enrere per l’arribada del Bou
de Badalona de cara el proper 12 d’abril de 2025.

Aquest any també portarem la Festa Medieval a la Rambla del Gorg, com ja vam fer l’any passat; de la mà de la Vall de Betlem, coneixerem com era el gust pel vi en l’edat mitjana i, en col·laboració amb el Museu de Badalona i en el segon cicle de conferències sobre la història i la vida quotidiana a l’època medieval, enguany sobre la història del Castell de Godmar, com era l’esgrima i el combat en aquella època i ens parlaran de com era vista la fauna a l’Europa feudal.

Prepareu els vostres vestits medievals i veniu a viure una experiència única. La 24a Festa Medieval de Badalona us espera amb les seves activitats tradicionals i les emocionants novetats que ens porten cap a un viatge en el temps. A més, trobareu els companys del Bou de Badalona que s’estan preparant per poder participar en la Festa de l’any que ve. Us esperem a totes i tots per celebrar la nostra història i cultura amb alegria i camaraderia. Endavant, cap a la Festa Medieval més esperada de l’any a Badalona!

programa FESTA MEDIEVAL 2024

Clica per au

Més informació a https://www.badalonamedieval.org/

 

<< Tornar a l’Inici

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *