Exposicio interactiva “20 Years of Music Artwork” del badaloní Xavi Forné a la sala Josep Uclés del Centre Cultural El Carme

L’exposició interactiva 20 Years of Music Artwork del badaloní Xavi Forné  és un recull interactiu de la seva feina d’il·lustració de cartells per a grups musicals de la màxima projecció internacional.

Xavier Forné, que va estudiar a l’Escola d’Art i Superior de Disseny Pau Gargallo de Badalona, va celebrar la seva trajectòria de més de 20 anys il·lustrant cartells de concerts amb la publicació del llibre recopilatori Error! Design: 20 Years of Music Artwork. L’exposició que arriba ara a Badalona mostra una petita selecció de la seva feina amb cartells per a grups musicals que van des del pop i l’indie, fins al rock i el metall més pesant amb noms com Love of Lesbian; Berri Txarrak; Joan Colomo; Anímic; Ferran Palau; Van Morrisson; Metalllica; Mastodon; The Black Keys; Alabama Shakes; Wilco; Wolfmother; Mogwai; Depeche Mode; Foo Fighters i Guns N’ Roses, entre altres. Les seves influències estan marcades per la natura, els animals, l‘ocultisme, la geometria sagrada o el surrealisme. Molts d’aquests cartells són serigrafiats en una quantitat molt limitada i s’esgoten ràpidament.

Les persones que visitin l’exposició podran accedir a una experiència més immersiva si es descarreguen l’aplicació mòbil Artivive que permet, aplicant la realitat augmentada, i només apuntant amb el telèfon cap a les obres, veure com aquestes cobren vida.

Del 7 de juliol fins al 4 de setembre

Horaris de visita de l’exposició:

De dimarts a divendres, de 16.30 a 20 hores

Dissabtes d’11 a 14 hores i de 16.30 a 20 hores

Diumenges i festius, d’11 a 14 hores

 

Més informació a http://ajuntament.badalona.cat/noticies/la-sala-josep-ucles-presenta-lexposicio-interactiva-20-years-of-music-artwork-del-badaloni-xavi-forne/

 

 

 

<< Tornar a Actualitat