MUSAIK MUSIC FESTIVAL AL PARC DE L’ESCORXADOR

El 4 de juliol, de 17:30h a 21:00h, al Centre Cultural l’Escorxador, es presentarà públicament al col·lectiu Musaik, format per diferents entitats culturals i musicals del territori (sales de concerts, associacions culturals, escoles de música…), que s’han unit per intentar oferir allò que troben a faltar en l’escena musical del seu voltant.

Musaik és el resultat de mesos de treball per part d’aquest col·lectiu d’entitats de les ciutats de Badalona, Santa Coloma i Sant Adrià.

Amb l’objectiu de crear aliances i donar a conèixer a la ciutat el potencial musical dels seus artistes emergents, el 4 de juliol al Parc de l’Escorxador serà l’escenari de 9 artistes locals, una selecció de diversos d’estils, per fer un petit tast de tot el potencial que tenim ben a prop i que seran els encarregats de mostrar-nos que no fa falta marxar molt lluny de casa per escolta música de qualitat.

Hi podràs veure des de la música clàssica del festival Reafina, l’acordió diatònic de l’Adrià Serra, el cantautor David Ros o el DJ Digga E dominant els plats. L’entrada serà gratuïta i hi haurà barra durant tota la tarda. La xarxa també aprofitarà l’oportunitat per presentar-se a la ciutadania i comunicar els seus objectius, generant un petit espai per a la reivindicació i la informació.

Musaik neix amb la voluntat de treballar braç a braç per potenciar els recursos disponibles i donar-se suport entre les entitats, generant i enfortint un circuit musical al territori i fent que Badalona, Santa Coloma i Sant Adrià siguin un punt de referència en el mapa musical.

Més informació a www.musaik.cat

Segueix-los a Instagram (@musaik.xarxa) i a la seva pàgina de Facebook, Musaik.

 

<< Tornar a Actualitat