29 edició del Manga Barcelona

Els dies 7, 8, 9 i 10 de desembre se celebrarà la 29 edició del Manga Barcelona a Fira de Barcelona Gran Via

Cartell del Manga Barcelona 2023Manga Barcelona torna un any més amb la seva 29 edició. Després del record d’assistència obtingut l’anterior edició, i mantenint les dates i ubicació de l’any passat, Manga Barcelona torna amb més activitats i augmentant el seu aforament per tornar a ser el punt de trobada dels fans de la cultura japonesa.

Aquesta nova edició comptarà amb artistes reconeguts arreu del món. Al Gran Escenari actuaran artistes com Vicke Blanka (cantant i compositor japonès conegut per un dels openings de Black Clover), Ayumi Miyazaki (cantant dels conegudíssims openings de Digimon o Nana), Atsushi amb el seu projecte Centimillimenta, Yoko Ishida (cantant responsable d’un dels endings de la Marinera Lluna i els openings de Strike Witches) i Anly (cantautora d’Okinawa coneguda per l’opening de Naruto Shippuden).

A més a més, aquest any Manga Barcelona dedicarà un espai per les presentacions editorials, i que també serà espai de trobada d’autors i artistes que passaran per aquesta edició i on se celebrarà la cerimònia d’entrega dels Premis Manga Barcelona.
Conegudes editorials com Panini Manga, Toei Animation, Sekai Editorial, Distrito Manga, d’Ediciones Babylon, Tomodomo Ediciones, Selecta Visión, Norma Editorial, Kitsune Manga, Planeta Cómic i Crunchyroll entre d’altres, són les que podrem trobar en aquest nou espai presentant les seves novetats.

Manga Barcelona canvia també la sala de projeccions per garantir un aforament més alt perquè molta més gent pugui gaudir de les pel·lícules més conegudes i les estrenes més recents. Aquest any, es projectarà l’última pel·lícula del “Detectiu Conan: Black Iron Submarine”, en versió doblada al català, “Utena, la chica revolucionaria”, “Apocalipsis Adolescente” i “Capitán Harlock: Pirata Espacial”. I sense oblidar l’aniversari d’un dels clàssics de l’animació japonesa, “El meu veí Totoro” es projectarà en aquesta nova sala, l’Auditori Manga Barcelona, i anirà acompanyada de l’exposició Mi vecino Totoro. 35 visiones: Homenaje al clásico de la animación japonesa” de Jordi Pastor i Reinaldo Pereira.

A banda dels concerts, presentacions, firmes amb artistes, i projeccions d’anime, la 29a edició continuarem trobant els espais habituals (Manga Sports, Dance Stage, Japan Experience…), tallers sobre la cultura japonesa, concursos de cosplay, d’Idols i k-Pop. També podrem visitar l’espai gastronòmic, l’exposició Itadakimanga! i l’espai Nihon Ryori entre d’altres. I sense oblidar-nos de l’espai Manga Kids, amb activitats i propostes pels més petits.
I com a novetat, aquest any s’inaugurarà un nou espai, el “Manga Stream”, on es realitzaran entrevistes en directe amb els convidats, es gravaran pòdcasts, i retransmissions en directa pels canals de Manga Barcelona.

Aquest any Miriam Bonastre, l’autora de l’exitós còmic juvenil “Hooky”, ha sigut l’encarregada de crear el cartell d’aquesta nova edició del Manga Barcelona.

Tot això i molt més a la nova edicio del Manga Barcelona! Podeu consultar aqui tota la programació i horaris.

Entrades i més informació a Manga Barcelona.

<< Tornar a Actualitat