El Roller Derby Badalona, l’equip badaloní de Roller Derby guanya la PACA, el 1r torneig de Roller Derby dels Països Catalans

L’equip Bad and Rollers (Roller Derby Badalona), sota el seu “alter ego” Rodets Dolentots han guanyat aquest cap de setmana el primer torneig de Roller Derby dels Països Catalans.

Reus Roller Derby han acollit aquest campionat a la seva ciutat, al Pavelló Olímpic Municipal de Reus, i durant tot el cap de setmana s’han disputat els diferents partits. Els equips participants han sigut Reus Roller Derby i Reus Roller Derby B, Roller Derby Perpignan, València Roller Derby, Barcelona Roller Derby i Roller Derby Badalona.

Aquest torneig és una iniciativa per cohesionar el roller derby en els diferents territoris de parla catalana i crear vincles entre els equips dels territoris propers.

Els resultats d’aquest torneig han sigut:

1r Roller Derby Badalona, com a Rodelts Dolentots
2n Barcelona Roller Derby
3r València Roller Derby
4t Reus Roller Derby
5é Roller Derby Perpignan
6é Reus Roller Derby B

L’equip badaloní el passat mes de juny també va guanyar el 1r Torneig del Mediterrànea, on competien equips francesos, que es va celebrar a Perpinyà

El Roller Derby és un esport de contacte, velocitat i estratègia sobre patins. Les jugadores s’anomenen jammers i bloquers. El joc consisteix en jams de com màxim 2 minuts on les jammers proven de ser les que donen més voltes superant a les jugadores contràries, perquè això significa més punts alhora que les bloquers ho impedeixen i ajuden a la seva pròpia jammer.

Més informació a https://www.instagram.com/rollerderby_badalona/

 

<< Tornar a Actualitat

Subscriu-te

Vols rebre la nostra Newsletter? Amb ella et podràs assebentar de tot el que passa i pots fer a Badalona

Veure la política de privacitat

* Camps obligatoris