Activitats a les bibliotques de la ciutat

La Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona és un servei públic obert a tots els ciutadans que té com a missió facilitar l’accés a la informació, a la cultura i el coneixement de forma gratuïta i en lliure accés. Fomenta l’ús de les noves tecnologies, possibilitant la cohesió social i el desenvolupament personal en igualtat d’oportunitats.

S’estructura a partir d’una biblioteca central urbana i cinc biblioteques de barri distribuïdes en el territori: Biblioteca Central Urbana Can Casacuberta, Biblioteca Canyadó i Casagemes-Joan Argenté, Biblioteca Llefià-Xavier Soto, Biblioteca Lloreda, Biblioteca Pomar i Biblioteca Sant Roc. Totes elles estan integrades dins la Xarxa de Biblioteques gestionades pels ajuntaments en conveni amb la Diputació de Barcelona.

La Xarxa de Biblioteques Municipals de Badalona disposa d’un fons únic de ciutat accessible i consultable per a tota la ciutadania. Podeu trobar llibres, llibres en Braille, llibres electrònics, audiollibres, música, pel·lícules, diaris i revistes, material multimèdia, fons especials i col·lecció local.

A més programen tot tipus d’activitats, tota l’agenda a:

https://badabiblios.cat/agenda/

 

<< Tornar a Actualitat