DE TANTS DITS 2024. X CICLE DE POESIA DE L’ESPAI BETÚLIA

DE TANTS DITS 2024

X CICLE DE POESIA DE L’ESPAI BETÚLIA

Del 4 de març al 26 d’abril de 2024

Torna el cicle de poesia de l’Espai Betúlia que comença amb una xerrada de la catedràtica i professora emèrita de la UB, Rosa Navarro Durán, mestra en el precepte clàssic d’ensenyar delectant, que ens donarà algunes claus de com ens hem d’enfrontar a un poema per a entendre’l i gaudir-lo.

El nucli del cicle el conformen quatre conferències sobre altres tants llibres essencials de la poesia universal: Les fleurs du mal, de Charles Baudelaire, Fites, de Marina Tsvetàieva, El poema de la rosa als llavis, de Joan Salvat-Papasseit i Árbol de Diana, d’Alejandra Pizarnik. Per a examinar aquests llibres comptarem amb el mestratge de Jordi Llovet, Laia Malo, Jordi Virallonga i Myriam Soteras respectivament.

 

Myriam Soteras s’encarregarà també de conduir un taller de poesia per a identificar i aplicar allò que fa que un poema commogui.

Per al taller de poesia cal inscripció prèvia trucant al tel. 93 464 62 55 o escrivint a espaibetulia@badalona.cat

Programa del Taller de Poesia:
TALLER DE POESIA Baixa

El cicle es complementarà amb les presentacions dels poemaris, Els motius del pallasso, de Paco Fanés i El frío que corresponde, de Luis Santana; un recital de poemes del poeta italià, oblidat i ara traduït al català i editat per l’editorial Pont del Petroli, Salvatore Toma, amb la música de Ferran Besalduch i, per finalitzar, un concert musical i poètic a càrrec del grup Parmicel, amb poemes de Màrius Sampere, Felícia Fuster i Empar Sáez (rapsoda), i músiques de Bach, Hotteterre, Purcell i altres compositors interpretades per Noemí Martínez Agell (tiorba) i Mercè López Gausa (flautes de bec).

Trobareu tots els detalls de les activitats al PROGRAMA:
DE-TANTS-DITS-2024Baixa

Més informació a https://www.espaibetulia.cat/event/de-tants-dits-2024/

 

Ubicació:
Espai Betúlia.
C/ Enric Borràs, 43-47. 08912 Badalona
Tel. 93 464 62 55

 

<< Tornar a Actualitat