Badalona celebra la diada de Sant Jordi amb activitats durant tota la setmana

La plaça de Pompeu Fabra acollirà del 20 al 23 d’abril la XLIV Fira del Llibre amb la participació de nou llibreries de la ciutat

La XI Fira de Sant Jordi de Badalona s’instal·larà el 23 d’abril al carrer del Francesc Layret 

Badalona celebra un any més la diada de Sant Jordi del 23 d’abril amb un programa d’activitats que es duran a terme durant tota la setmana. Per començar, des d’aquest dissabte dia 20 i fins al dimarts 23, la plaça de Pompeu Fabra acollirà la XLIV Fira del Llibre que comptarà amb la participació de nou llibreries de la ciutat (estaran presents les llibreries Abacus, Crapze, Fènix, Frikiplanet, La Gaia Books, Mitja Mosca, Saltamartí, Smile Books i El Viajero) i l’Associació Cultural de Poesia Pont del Petroli. La Fira, organitzada per l’Associació de Llibreries de Badalona, estarà oberta al públic entre les 9 i les 21 hores.

Entre les activitats més destacades de la XLIV Fira del Llibre cal remarcar la signatura de llibres per part de diferents autors i autores que tindrà lloc a la plaça de Pompeu Fabra el dissabte, dia 20, i diumenge dia 21 d’abril.

Dimarts 23, dia de Sant Jordi, l’activitat s’estendrà a altres punts de la ciutat.  Durant tot el dia, el carrer de Francesc Layret serà escenari de la XII Fira de Sant Jordi, on hi haurà parades comercials, mostres d’entitats i activitats adreçades a tots els públics relacionades amb els símbols característics de la diada. A més, a la plaça de la Vila s’instal·larà durant el matí i la tarda un espai de la Xarxa Municipal de Biblioteques on es faran tallers literaris, de lectura, de titelles i narracions de contes.

La diada de Sant Jordi també es viurà dimarts 23 al barri de Sant Roc. El Teatre Blas Infante acollirà, des de les 9 del matí, l’espectacle musical Flow, que està adreçat a alumnes de cinquè i sisè de primària, ESO, batxillerat i PFI adaptat. També hi haurà activitats a la plaça de Sant Elies, on s’instal·laran paradetes de llibres i es faran espectacles i tallers de cultura popular, lectura i contacontes.

Per complementar la programació de Sant Jordi, els dies 22, 23, 24 i 25 d’abril hi haurà activitats en diverses biblioteques de la ciutat.

 

Més informació a https://www.badalona.cat/ca/actualitat/noticies/badalona-celebra-la-diada-de-sant-jordi-amb-activitats-durant-tota-la-setmana

 

<< Tornar a Actualitat