Homenatge a l’equip del Club Joventut Badalona que fa 30 anys va guanyar la Copa d’Europa

Dissabte 20 d’abril, a partir de les 18 hores, es farà una recepció oficial a l’equip del Club Joventut Badalona que el 21 d’abril de 1994, ara fa 30 anys, es va proclamar campió de la Copa d’Europa de Bàsquet.

L’acte comptarà amb la presència de Jordi Villacampa, dels germans Rafael i Tomàs Jofresa, Juanan Morales, Dani Garcia, Iván Corrales, Alfons Albert, Jofre Lleal i Ferran Martínez, alguns dels jugadors que van guanyar la Copa d’Europa en la final disputada a Tel Aviv contra l’Olympiacos, així com part de l’equip directiu i del cos tècnic del Joventut. Han excusat la seva presència Dani Pérez, els llavors entrenadors de la Penya, el tècnic Zeljko Obradovic i Josep Maria Izquierdo, actuals tècnics del KK Partizan de Belgrad i els jugadors Corny Thompson i Mike Smith.

Els campions d’Europa de 1994 seran rebuts al saló de plens i, després de sortit al balcó de la Casa de la Vila per saludar els aficionats que es reuneixen a la plaça de la Vila, baixaran a la plaça a commemorar aquesta victòria.  L’acte ha estat organitzat per Ajuntament de Badalona.

 

més informació a https://www.badalona.cat/ca/actualitat/noticies/lajuntament-de-badalona-ofereix-aquest-dissabte-20-dabril-un-homenatge-a-lequip-del-club-joventut-badalona-que-fa-30-anys-va-guanyar-la-copa-deuropa

 

<< Tornar a Actualitat