Convocatòria CONNECT’ART 2023 – Fira de joves creadors i creadores de Badalona

La 10a edició de la Fira de joves creadors i creadores de Badalona se celebrarà el 25 de novembre a la plaça de Pompeu Fabra

La fira té com a objectiu convertir la ciutat en un espai de trobada creatiu on es facilita al jovent l’oportunitat de poder donar a conèixer, exposar, promocionar i intercanviar experiències a través dels seus projectes i la seva obra. L’esdeveniment inclourà un ampli ventall d’expressions artístiques i es podran trobar creacions relacionades amb la pintura, escultura, ceràmica, fotografia, artesania, disseny de roba, arts escèniques i creacions audiovisuals, entre d’altres. D’aquesta manera, es vol reforçar la viabilitat de projectes emprenedors dins del món artístic, així com ampliar la seva visibilitat a la ciutat.

Per tal de donar-li un valor afegit al Connect’Art 2023, a més de la trentena de parades que s’instal·laran, hi haurà diversos espais dedicats a tallers creatius i es portaran a terme intervencions que representin processos de creació en les quals hi hagi una participació activa del públic assistent.

La convocatòria està dirigida a joves d’entre 14 i 35 anys amb un perfil que integri la capacitat creativa, la inquietud i la motivació per innovar i transformar el seu entorn.

Es podran presentar les sol·licituds fins al pròxim dia 5 de novembre enviant un correu electrònic a firajovescreadorsbdn@gmail.com, en el qual s’haurà d’adjuntar la documentació que es demana a les bases.

Qualsevol dubte pots contactar directament per email a firajovescreadorsbdn@gmail.com

Més informació a https://www.instagram.com/p/CyQT-L2MCJ8/?utm_source=ig_web_copy_link

Més informació a http://ajuntament.badalona.cat/noticies/oberta-fins-al-5-de-novembre-la-convocatoria-per-participar-en-el-connectart-2023/

 

 

<< Tornar a Actualitat