El Ramon de los Heros, artista al “LuzMadrid”, el Festival Internacional de la Llum a Madrid 2023

LuzMadrid, el Festival Internacional de la Llum, torna els dies 27, 28 i 29 d’octubre de 2023 als carrers i places de Madrid. Al llarg de tres vibrants nits podrem gaudir de l’art i la llum en llocs molt especials de la ciutat.

Madrid s’omplirà de llum de la mà de més de vint artistes nacionals i internacionals amb obres que permetran veure la ciutat d’una altra manera.

El JARDÍ DELS LLIBRES LLEGITS I NO LLEGITS, obra especialment dissenyada per a LuzMadrid 2023, és la instal·lació que proposa RAMÓN DELS HEROS per al carrer de la  Costa de Moyano. Caminants i curiosos s’acosten als llibreters de la Costa de Moyano en permanent cerca de joies literàries: un llibre descatalogat, una estampa, un mapa del vell Madrid, un cartell antic, un còmic de col·lecció. Des d’una aproximació figurativa, l’artista crea un univers poètic de personatges il·luminats des del seu interior. Així, roman la il·lusió lumínica de les ànimes, allò que roman de les persones que arriben a comprar llibres.

El Badaloní RAMÓN DELS HEROS, molt conegut a Badalona per ser el constructor del Dimoni de Badalona, ha treballat en l’àmbit del teatre urbà amb la seva companyia Deixebles de Morals i col·labora dissenyant i construint estructures per a la Cavalcada dels Reis Mags amb l’Ajuntament de Barcelona. A més, treballa com a escenògraf i fa treballs d’interiorisme que li han portat a exposar les seves peces en ciutats de tot el món.

 

 

 

 

 

 

 

Més informació a https://luzmadridfestival.com/obras/el-jardin-de-los-libros-leidos-y-no-leidos/

Més informació a https://www.instagram.com/delosherosmanchado/

 

 

<< Tornar a Actualitat